Tatuoinnit ja pigmentoinnit

Tatuoinnit ja suunnittelu

Tattoo Studio Black Arts -liikkeessä on hyvä valikoima mallikuvia, joista voit valita mieleisesi kuvan koristamaan ihoasi. Voit myös tuoda oman mallin mukanasi tai voimme suunnitella tatuointisi yhdessä. Huom! Jos kipu pelottaa, puudutusgeelillä on mahdollista puuduttaa.

Tiesitkö, että myös häiritsevä arpi voidaan peittää tatuoinnilla?

Nännipihojen tatuoinnit tehdään joko pigmenttivärillä tai tatuointivärillä. Nännipihojen suurentamiseen tai tehostamiseen, esim. värinmuutokseen.

Tatuointien korjaus ja peitekuvat

Korjaamme myös vanhoja, kuluneita tai muuten parantamista kaipaavia tatuointeja. Vanhan tatuoinnin päälle on mahdollista tehdä peitekuva. Meillä mahdollisuus myös poiskuluviin tatuointeihin pigmenttivärillä toteutettuna.

3D-kulmien kestopigmentointi

Tämä ns. karvatekniikka mahdollistaa todella luonnollisen lopputuloksen. Pigmentointi tehdään jokaisen omien kulmakarvojen kasvusuunnan mukaisesti. Työ toteutetaan laadukkaalla ORON 57 HFS Hair Follicles Simulation&PMU pigmentointilaitteella. Värin voit valita laajasta valikoimasta joko pigmenttivärillä (kesto 1-3 vuotta) tai pysyvällä tatuointivärillä. 

Kestopigmentoinnit

Kestopigmentointi on mainio keino korostaa omia eyelinereitä tai huulten rajauksia.Toimenpide helpottaa jokapäiväistä elämääsi,että sinun ei tarvitse välttämättä meikata aamuisin vaan olet heti valmis päivääsi.

Lävistykset ja lävistyskorut

Teemme kaikenlaisia lävistyksiä, myös genitaalilävistyksiä. Liikkeestä voi ostaa tavallisimpia koruja. Erikoiskoruja voi myös tilata, toimitusaika on 2-3 viikkoa.

Revanesse

Mitä Revanesse voi tehdä hymyllesi: lisätä huulten tilavuutta, korostaa huulirajaa, tehdä suupieliin iloisemman ilmeen ja vähentää suunympärysryppyjä.

Revanesse sisältää stabilisoitua hyaluronihappoa. Sitä injektoidaan huuliin erittäin ohuella neulalla. Toimenpide on vaivaton ja kestää noin 30 minuuttia. Hoitoalue puudutetaan yleensä puudutusvoiteella.

Tulokset säilyvät Revenesse Ultralla huulissa noin 8-12 kuukautta. Sen jälkeen hoidon voi vaivattomasti uusia.

Ellancé

Ellancé on markkinoiden tutkitusti pitkäkestoisin ja turvallisin täyteaine, joka ensimmäisen hoitokerran jälkeen takaa kauniin lopputuloksen jopa neljäksi vuodeksi. Ellansén edistyksellisen teknologian ja pitkään lääketieteen käytössä olleiden raaka-aineiden ansiosta, sinun ei tarvitse huolehtia tuotteen turvallisuudesta tai kestosta, sillä se on tehty jo puolestasi.

Ellancén ylivoima perustuu tutkittuun tietoon:

  • Ellancé on 100 % biohajoava, eikä aiheuta arpeutumista ihossa.
  • Ellansé ei allergisoi, eikä aiheuta tulehduksia.
  • Ellansé on ainoa tuote maailmassa, joka voi täyttää täydellisen täyteaineen kriteerit kustannustehokkaasti.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 14Jaa

Kysyttävää?

Jätä yhteystietosi, niin vastaamme sinulle pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Tattoo Studio Black Arts
Näsilinnankatu 23
33210 TAMPERE

Y-tunnus: 1532024-2
Puh: 040 537 6627

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Tattoo Studio Black Arts:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Olemme Facebookissa:

Facebook